Κόστος μεταφορικών.

Για την Ελλάδα:

Για παραγγελίες μικρότερης αξίας των 50€, το κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ & τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1.5 ευρώ.

Αποστολή Παραγγελίας.

Το katogi.gr συνεργάζεται με τις εταιρείες Ταχυμεταφορών “Γενική Ταχυδρομική“, “ACS Courier“, “Speedex Courier“, “ELTA Courier” για την παράδοση των παραγγελιών στον xώρο σας, σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες όπου το δέμα είναι βαρύ (συνήθως πάνω από 7 κιλά) ή θεωρείται μεγάλου Ογκομετρικού Βάρους (όγκου ή βάρους) χρησιμοποιούμε Πρακτορεία Μεταφορών, ανάλογα με την περιοχή που προορίζεται η παράδοση.

Παραλαβή Παραγγελίας.

Oι παραγγελίες ετοιμάζονται αυθημερόν και η παράδοση γίνεται την επόμενη ή την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα. Υπάρχουν περιπτώσεις, όπως π.χ. απομακρυσμένες- δυσπρόσιτες περιοχές, όπου η παράδοση γίνεται σε τρείς εργάσιμες.

Στην περίπτωση που το δέμα είναι βαρύ ή ογκώδεςπαραδίδεται την επόμενη εργάσιμη σε μεταφορική εταιρία (πρακτορείο) και σας παραδίδεται την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη, ανάλογα με την περιοχή. Το katogi.gr συνεργάζεται με συγκεκριμένες μεταφορικές εταιρείες.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι:

  • Aντικαταβολή: Η εξόφληση γίνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον συνεργάτη που θα σας την παραδώσει (courier των ταχυμεταφορών).
  • Πιστωτική/ Χρεωστική/ Προπληρωμένη Κάρτα: H χρήση τραπεζικής κάρτας για αγορές μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πλέον ο πιο συνηθισμένος τρόπος. Oι συναλλαγές που γίνονται μέσα απο τη φόρμα παραγγελίας μας είναι απόλυτα ασφαλείς και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος απάτης, αφού η διαχείριση της διαδικασίας εξόφλησης καλύπτεται αποκλειστικά και απευθείας από το σύστημα Verysign της πρωτοπόρου στην ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών τράπεζας VivaWallet. Δεχόμαστε Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Electron, Prepaid Cards, Maestro Cards.
  • PayPal: Mπορείτε να αποπληρώσετε την οφειλή σας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Paypal. Oι συναλλαγές που γίνονται μέσα απο τo σύστημα του PayPal είναι απόλυτα ασφαλείς και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος απάτης.
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Mπορείτε να αποπληρώσετε την οφειλή σας σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, δηλώνοντας απαραίτητα στον ταμία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που αναγράφεται στο email σας. Οι συνεργαζόμενες τράπεζες είναι οι Attica Bank και η VivaWallet.

    Στοιχεία Τραπεζικού Λογαριασμού.